Menu
  • Expert in radiologie
  • Niet-destructieve techniek
  • Verschillende industrieën

XRF analyzer

Een XRF analyzer gebruikt röntgenfluorescentie om een bepaald materiaal te bestuderen. Zo kan u de elementaire samenstelling van een welgekozen materiaal eenvoudig ontdekken. Via deze non-destructieve analysetechniek is het mogelijk om de kwantitatieve en kwalitatieve chemische samenstelling van vloeistoffen en stoffen in kaart te brengen. Lees hieronder verder en ontdek onze XRF analyzers van hoogwaardige kwaliteit.

Neem contact met ons op

Ontdek onze XRF analyzer

VM Vision in Stekene, niet ver van Sint-Niklaas, heeft de juiste producten beschikbaar voor uw werkveld. Onze XRF analyzers leveren snelle, non-destructieve analyses in rigide monsters, poeders en vloeistoffen. Is het monster onverplaatsbaar, veranderd of beschadigd? Dan komt een handheld XRF analyzer van pas! Met meer dan 500 installaties in de Benelux bent u zeker van de beste XRF analyzer op de markt. Wat de kalibratie, toepassing, precisie of industrie ook is, wij helpen u graag verder.   

Reken op ons professioneel advies

Het team van VM Vision staat klaar voor elke klant. Wilt u graag meer weten over onze XRF analyzer? Of bent u eerder geïnteresseerd in bijvoorbeeld een NIR analyzer of een pan & tilt camera? Twijfel niet langer en neem contact op met ons om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Wij zijn bereikbaar via het online contactformulier, via e-mailadres info@vm-vision.eu of via het telefoonnummer +32(0)3789 36 02.