Menu
  • Expert in radiologie
  • Niet-destructieve techniek
  • Verschillende industrieën

De dikte van coating meten

Door de dikte van coating te meten, bent u in het bezit van bruikbare informatie voor verdere projecten en aanpak. In het algemeen maken we een onderscheid tussen twee verschillende meetprincipes. Enerzijds kan de dikte van een niet-magnetische coating op magnetische metalen (ijzer of staal bijvoorbeeld) worden gemeten. Anderzijds is het mogelijk om de dikte van isolerende coating op niet-magnetische metalen (verf of lak bijvoorbeeld) te meten.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op

Onze mogelijkheden om coating en dikte te meten

Wij hebben een breed assortiment laagdiktemeters beschikbaar om nauwkeurige en betrouwbare informatie te verkrijgen door de dikte van coating te meten. Zowel ferro als non-ferro metaal is geschikt voor deze techniek. De verwachte levensduur en de doelmatigheid van coating, komt u eenvoudig te weten door te meten. Enkel zo bent u zeker dat het product volledig voldoet aan uw eisen. VM Vision uit Stekene, niet ver van Sint-Niklaas, heeft hét product voor u beschikbaar om de dikte van coating te meten! VM Vision heeft de tools in huis om u hiermee te helpen. Tip: neem zeker een kijkje in onze afgeprijsde producten.

Vraag gerust om meer advies

Wij staan klaar met de juiste kennis van coatings en dikte meten. Bent u eerder geïnteresseerd in een handige pan & tilt camera? Of wilt u meer weten over industriële radiologie? Aarzel niet om ons te contacteren. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@vm-vision.eu of bel simpelweg naar het nummer +32(0)3789 36 02 voor meer informatie.